Order Form

Hai.... Im New Customer.
Im Return Customer.
Name:
Mailing Adress :
Contact Number
Email Address:
Preferred Mode Of Communication SMS
Emel
Item's Code
Alternative Item's Code
Quantity
Prefered Payment Method
Saya nak pakai.... Dengan segera
Bila-bila
Message / Enquiry
(Exchange Purpose Only) Hai SC, jom exchange Link
Banner
(Exchange Purpose Only) Owh hai dear, dear dh letak linked SC ke belum? Dah
Belum
(Exchange Purpose Only) Tq dear.. Leave your link here ^_^

Get your own free form like this one.

FB Shoppingwithsholihah

Info Shopping

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat :
8.00 pagi hingga 11.00 malam
Sabtu - Ahad :
10.00 pagi hingga 12.00 malam


Waktu Reply Order
Selewat2nya 24jam selepas tempahan


Waktu Pos Barang
Sehari selepas pembayaran



Teaser: Inner Neck Satin Batch 3




Wuuuhhaaaiiiii...
Seghonoknya la raseeeee
Inner Neck Satin Batch baru dh siapppppp..
Sbnrnye byk terime order custom made utk jahit inner neck satin ni..
Tu yg tak nyempat2 nak publish..
Kali ni mmg dh siap2 asing utk jual online ....
Yippieee..

Inner Neck Satin SC
Material: Body-lycra, head-satin
Desc: no zip dear, bebas nak pki cmne pun.. Nak pin blkg ke, nak pki mcm inner neck ke, nak pki mcm tu je pun bole..
SC mmg jahit specially utk muke2 mcm owner SC ni.. Ehem ehem.. Kat tepi tpt pipi tu mmg SC jahit panjang, so pipi tak tersembul keluar.. Haaaaa.. Tu diaaa..

So cpt2 place order lps kte upload ye....
Tunggu tauuuuuuu...

2 Juta Gadis Cantik:

Kittyshawls said... [Reply to Comments]

nice

Sholihah said... [Reply to Comments]

tq kittyshawls ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...