Order Form

Hai.... Im New Customer.
Im Return Customer.
Name:
Mailing Adress :
Contact Number
Email Address:
Preferred Mode Of Communication SMS
Emel
Item's Code
Alternative Item's Code
Quantity
Prefered Payment Method
Saya nak pakai.... Dengan segera
Bila-bila
Message / Enquiry
(Exchange Purpose Only) Hai SC, jom exchange Link
Banner
(Exchange Purpose Only) Owh hai dear, dear dh letak linked SC ke belum? Dah
Belum
(Exchange Purpose Only) Tq dear.. Leave your link here ^_^

Get your own free form like this one.

FB Shoppingwithsholihah

Info Shopping

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat :
8.00 pagi hingga 11.00 malam
Sabtu - Ahad :
10.00 pagi hingga 12.00 malam


Waktu Reply Order
Selewat2nya 24jam selepas tempahan


Waktu Pos Barang
Sehari selepas pembayaran



Welcome 2012


Welcome 2012

Semoga SC akan terus maju , maju dan maju lagi pd tahun 2012 dan tahun2 yang akan dtg dengan adanya sokongan kalian semua..

SC panjatkan kesyukuran yg tak terhingga pd Allah SWT kerana memberi rezeki pd SC utk terus bertahan dlm dunia perniagaan hijab secara online yg pnuh pancaroba ini...
apa pun rezeki SC, SC terima dengan hati terbuka...
SC turut merakankan jutaan terima kasih pd customer2 SC.. semoga customer2 SC puas hati dengan item2 kami... SC akan cuba perbaiki lg sebarang kekurangan dr masa ke semasa., yg baik itu dtgnya dr Allah SWT, n yg buruk tu dtgnya dr SC...

SC bukan yg termurah di pasaran, tp sedaya upaya SC menawarkan hijab dengan harga mampu milik dan bersesuaian dgn semua gugurl (especially yg muke bambam mcm owner SC nih ^_^)
Insya Allah, SC akan mengorak langkah lagi dengan bukan sj menawarkan hijab, tp turut menawarkan pakaian yg bersesuaian..
klu sudi, teruskanlah sokongan pd SC, online shop yg tak seberapa ni...
heheheheh
LOVE

2 Juta Gadis Cantik:

veesakura said... [Reply to Comments]

SC mmg bukan yang termuarh, tapi antara yang murah. gudjob dear!

Sholihah said... [Reply to Comments]

tq ina... n tq atas support awk yeeee .. love u so muchhhh ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...