Order Form

Hai.... Im New Customer.
Im Return Customer.
Name:
Mailing Adress :
Contact Number
Email Address:
Preferred Mode Of Communication SMS
Emel
Item's Code
Alternative Item's Code
Quantity
Prefered Payment Method
Saya nak pakai.... Dengan segera
Bila-bila
Message / Enquiry
(Exchange Purpose Only) Hai SC, jom exchange Link
Banner
(Exchange Purpose Only) Owh hai dear, dear dh letak linked SC ke belum? Dah
Belum
(Exchange Purpose Only) Tq dear.. Leave your link here ^_^

Get your own free form like this one.

FB Shoppingwithsholihah

Info Shopping

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat :
8.00 pagi hingga 11.00 malam
Sabtu - Ahad :
10.00 pagi hingga 12.00 malam


Waktu Reply Order
Selewat2nya 24jam selepas tempahan


Waktu Pos Barang
Sehari selepas pembayaran



Kain Cotton Tshirt Untuk Dijual

hai.. u olllsssss...... sy ade kain cotton tshirt untuk dijual... maybe kat sini ade yg tau... kain cotton tshirt ni susah nak cari.. material ni susah sgtttttt nak carik.. serius... ni pengalamn la waktu sy mula2 carik kain ni dulu... then sy ade bekalan kain ni... ade warna hitam, grey n dark grey... kain ni sgt sejuk, selesa n besttttt ^_^ kain ni bole buat inner tudung, dress, skirt labuh, tudung, ^_^ (ppsstt..sy sendr dh tempah long dress guna material ni,, dh siap nnti sy tunjuk ye.. hehhehe ^_^ )
bole hubungi sy untuk keterangan lanjut
Terima kasih semua ^_^


Kain Cotton Hitam
RM17 per meter
SOLD OUT


Kain Cotton Grey
RM17 per meter
LIMITED

24 Juta Gadis Cantik:

Siti Nadirah said... [Reply to Comments]

salam.. nk tye, bpe meter yg u ade ea? nk jual brape?

n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h said... [Reply to Comments]

salam..memang menarik..u jual macam mane ek??1 meter brape??

Sholihah said... [Reply to Comments]

hai dear.. i ade byk stok for kaler hitam, grey n dark grey... 1 meter cume RM17 ^_^

nurusyamilah suhaimi said... [Reply to Comments]

sholihah...clour2 lain ad lg x..?

saliza said... [Reply to Comments]

kaler lain takde ke dear..?

Sholihah Collection said... [Reply to Comments]

i tak jual yg kaler2 dear ^_^

WANIFIERDANI said... [Reply to Comments]

grey colour ade stock lg?

untuk buat long dress biasanye perlu brp meter ?

Sholihah said... [Reply to Comments]

hai dear..
yg grey masih available..
utk dress, depends pd ur height..
mcm sy 161cm, sy pakai 4m..
tu pun sy kna tny tailor takut tak cukup or terlebih ^_^

Umi said... [Reply to Comments]

salam sholihah, masih ada x grey cotton? tahun ni family decide nk go grey. little did we kow rupenye susah sgt nak cari kain grey yg lawa for raya. saya perlukan 4 metre cotton grey nak buat baju raya adik saya, please.

Anonymous said... [Reply to Comments]

dear.this cotton jenis yg style stripes maxi yg org pkai skang kan? i mean jenis kain dia mcm bergetah sikit.betol ke x??

Sholihah said... [Reply to Comments]

yup .. kain ni bergetah ckit.. kain ni org buat tshirt, inner, shawl, dress ^_^

Kerongsang2you said... [Reply to Comments]

ada lagi tak yang grey ni..kalau boleh nak 5 meter.

Sholihah said... [Reply to Comments]

kerongsang: mm, tak cukup smpi 5m dh ni.. ade tggl lg semeter lbih je.. sorry dear... :(

bella shaharin said... [Reply to Comments]

salam.kain ni ada jual lagi tak?

Sholihah said... [Reply to Comments]

salam bella.. tq for asking... kain ni kaler itam mmg dh out of stok, tggl kaler grey, tu pun dh tak byk... tp dh siap2 potong per 1meter... :)

('',)far!shafarish('',) said... [Reply to Comments]

ade lg x? if ade pm sy

Sholihah said... [Reply to Comments]

salam ('',)far!shafarish('',).. tq for asking... kain ni kaler itam mmg dh out of stok, tggl kaler grey, tu pun dh tak byk... tp dh siap2 potong per 1meter... :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam,awak beli dekat mana kain 2





















salam, awak beli dekat mana kain tu? colour len takde ke? yg grey tu ada brapa meter lagi?

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam ada lg x?

yati said... [Reply to Comments]

Sy nk grey 1 meter.. Cm mn nk buat bayaran?

Sholihah said... [Reply to Comments]

salam.. kain ni masih avaialble tp dh tak byk meter, n kain mmg sy dh potong siap2 per meter... bole email sy di sholihahcollection@gmailcom utk detail pembayaran. tq ^_^

Seri Nian said... [Reply to Comments]

asalam dik, boleh bg akak contact untuk beli kain tshirt ni??

terataksiti said... [Reply to Comments]

as salam..sih de lagi ke kain cotton ni?

amzaiton said... [Reply to Comments]

salam dark grey ada stok lg? boleh WA 0196542028..thanks

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...