Order Form

Hai.... Im New Customer.
Im Return Customer.
Name:
Mailing Adress :
Contact Number
Email Address:
Preferred Mode Of Communication SMS
Emel
Item's Code
Alternative Item's Code
Quantity
Prefered Payment Method
Saya nak pakai.... Dengan segera
Bila-bila
Message / Enquiry
(Exchange Purpose Only) Hai SC, jom exchange Link
Banner
(Exchange Purpose Only) Owh hai dear, dear dh letak linked SC ke belum? Dah
Belum
(Exchange Purpose Only) Tq dear.. Leave your link here ^_^

Get your own free form like this one.

FB Shoppingwithsholihah

Info Shopping

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat :
8.00 pagi hingga 11.00 malam
Sabtu - Ahad :
10.00 pagi hingga 12.00 malam


Waktu Reply Order
Selewat2nya 24jam selepas tempahan


Waktu Pos Barang
Sehari selepas pembayaran



Teaser: Inner Cotton Awning ^___^

Saya sbnrnye suke sgt2 kaler2 inner cotton yg sy jual.... warna sume comel2 n menarik...n antara hot seller item dlm Sholihah Collection...


tp pelampung di kiri kanan sy ini, amat - amat - amat - amat - gebu n fluffy


jadinye atas insiatif sendr , sy jadikan Inner Cotton Berawning... nmpk tak mak pakai ari ni u ollsssss... rasa sgt yakin !!!! mak suke nokssss!!


jadinye, dgn inner cotton berawning ni, yg tak panas, selesa n mudah dipkai, sy bole la pki g opis... bole la pki dgn shawl...psssttt.. suke sgt pki shawl n inner yg kaler striking ginih..
Purple + Pink
lps ni nk pki kuning ngan oyen, hijau ngan pink, kuning dgn pink.. bla bla bla bla
(perlu ke setiap kali match dgn pink??)
jawapannya: PERLU!!!!!!

Okeh.. skrg kna wat keje.. keje melambak2....
+muke siyes+

Kalau korang nak beli,,,,,,, korg tunggu tailor kite siap jahit ari ni...... kaler sume cntik2, secantik Inner Cotton yg kite jual RM5 tu... Cume Inner Cotton Awning ni kite jual RM8.. still murah kan.... Okeh.. Jom upport Sholihah Collection n Shopping byk2 kat Sholihah Collection!!
Syg Koranggggg!!!!!
Muacks!!!!

Sedang berusaha menyiapkan lebih banyak stok inner cotton awning..

nak pakai mcm kite??
bole...
beli la inner dr kite
^_____^

korang, inner kite tak same dgn yg kedai punye tau..
sbb kite jahit sendr awningnye...
selepas byk kali try n error, kite buat awning yg lebih sesuai dgn muke yg mcm kite ni..yg ade pelampung besar2 ni...
so lebih besar, lebih lebar, lebih baekkkkk punyeeeee
^____^


5 Juta Gadis Cantik:

NUR HANANI SARIMAN said... [Reply to Comments]

Lambat lagi ke nk siap inner awning ni??..duit dh nk abis ni.huhuhu

puterisholihah said... [Reply to Comments]

eh..jgn..jgn abiskan dulu..... klu tak esok, lusa sy publish,..... simpn ckit duit utk shopping kt sini eh... cyg akak..muax!!!!!!

HANY SYAZMIN said... [Reply to Comments]

nak beli inner awning ni boleh???
tp mcm mne>>??

HANY SYAZMIN said... [Reply to Comments]

nk beli dgn kuantiti yg byk...

Sholihah said... [Reply to Comments]

awning ni ye...
utk borong, leh emel kite
sholihahcollection@gmail.com
nnti kite bincang2 ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...