Order Form

Hai.... Im New Customer.
Im Return Customer.
Name:
Mailing Adress :
Contact Number
Email Address:
Preferred Mode Of Communication SMS
Emel
Item's Code
Alternative Item's Code
Quantity
Prefered Payment Method
Saya nak pakai.... Dengan segera
Bila-bila
Message / Enquiry
(Exchange Purpose Only) Hai SC, jom exchange Link
Banner
(Exchange Purpose Only) Owh hai dear, dear dh letak linked SC ke belum? Dah
Belum
(Exchange Purpose Only) Tq dear.. Leave your link here ^_^

Get your own free form like this one.

FB Shoppingwithsholihah

Info Shopping

Waktu Operasi
Isnin - Jumaat :
8.00 pagi hingga 11.00 malam
Sabtu - Ahad :
10.00 pagi hingga 12.00 malam


Waktu Reply Order
Selewat2nya 24jam selepas tempahan


Waktu Pos Barang
Sehari selepas pembayaran



Aku M.A.L.A.S

Kadang2 kan.ade satu hari yg mmg kite malas nk buat ape2, mls nk buat keje, mls nk jln, mls nk mkn( td mkn kt secret recipe, tp bole pulak tak habis!!!!mcm tak percaya aku mkn tak abis), mls nk ckp, mls nk senyum, mls nk pikir, mls nk jumpe org, segala-galanya malas,,, n simptom2 tu ade pd aku ari ni....Azabnye nk tunggu pukul 5pm... Nak balik n lepak je kt umh, lepak diam2... Tak nak wat ape2 pun ari ni........ Tlg la......skrg jam pukul 3.32pm... Lame lg nk kul 5pm... Dr pg td aku cume perhati jam...
815am - aku dh mule rase lain mcm
8.22am - aku takde mood langsung
832am- aku dh rase mcm nk balik
842am - aku dh menghitung waktu nak balik
Sampai la ke kul 332pm ni, aku nak BALIK!!!!!!!

2 Juta Gadis Cantik:

NUR HANANI SARIMAN said... [Reply to Comments]

Ni ada pembawakan apa-apa tak??hehe

Sholihah said... [Reply to Comments]

hehehe...ntah la kak... klu bulan ni peod, maksudnye takde ape2 pembwkn la...ni mmg tgh tunggu mase nk peod kak..... ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...